Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

ΣΤΟΡΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ … ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ COACHΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ … ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ COACH

 
Η ιστορία αυτή είναι πραγματική … Εξελίσσετε μέσα στα αποδυτήρια ενός κλειστού γυμναστηρίου με την μυρωδιά του ιδρώτα και της   counter pain …
Λόγια -  άποψη  ενός προπονητή μπάσκετ προς τον παίκτη του …Σημειωτέον ότι η ομάδα του προπονητή έχασε … Οι παίκτες του ήταν απογοητευμένοι , φοβούμενοι ότι θα του πουν losers,  είχαν κάνει όμως  μια καταπληκτική εμφάνιση αλλά το αποτέλεσμα ήταν η ήττα… Η δυστυχία σε όλο της το μεγαλείο…   
« Έλεγε ο προπονητής ότι η νίκη για την ομάδα του δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Είναι το μόνο!»
Σκέψεις παίκτη   «Φαντάσου πόσο δυστυχισμένος ήτανε αυτός ο άνθρωπος, πόσα αδιέξοδα είχε δημιουργήσει μόνος του . Και να πεις ότι δεν είχε κάνει ήττες. Είχε, και μάλιστα αρκετές στην καριέρα του»
Άποψη παίκτη  « Αν λοιπόν νομίζεις ότι η νίκη είναι το πάν, θα κάνεις το πάν για τη νίκη . Θα κλέψεις, θα κοροϊδέψεις, ακόμα και θα εξευτελιστείς» Να ξέρεις ότι καλύτερα να χάσεις έναν αγώνα ή έναν τίτλο παρά την αξιοπρέπεια σου»
ΥΣ: Οι σκέψεις του παίκτη έγιναν  στο σπίτι του με καθαρό μυαλό ….
Η άποψη του παίκτη  τεκμηριώθηκε απέναντι στον εαυτό του όταν κάποια στιγμή ο ίδιος ο προπονητής του τον κορόιδεψε , ό ίδιος ο παίκτης   εξευτελιστικέ ως άτομο με αποτέλεσμα να «κλέψει» (ΝΤΟΜΠΑΡΙΣΤΕΙ …)
Δεν θα σας πω ποιος είναι ο προπονητής διότι δεν έχει καμιά σημασία … 
Ο παίκτης   ακόμα αγωνίζεται για το άθλημα του αγαπά το άθλημα του μπάσκετ …
Το τελευταίο γράμμα της λέξης νίκη είναι το (η) ήτα … 
coachbasketball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...