Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Κλείστε το και φύγετε

 Είναι μεγαλο κρίμα για το Ελληνικό Μπάσκετ διαβάστε ....
Του Γιώργου Κογκαλίδη
02/06/2011 (19:07)

Το ότι οι παράγοντες τής ΕΟΚ ζουν στη δική τους συχνότητα, το γνωρίζαμε και πριν να συναντηθούν με τους εκπροσώπους των ομάδων της Β' εθνικής. Δεν περιμέναμε ότι και οι "παράγοντες" κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. Το μάθαμε κι αυτό

Συναντήθηκαν, λοιπόν, οι άνθρωποι που διοικούν τα σωματεία της Β' εθνικής, με αντιπροσωπεία της ΕΟΚ, που απάρτιζαν ο Τάκης Τσαγκρώνης και ο Σάββας Λόρτος. Και τι είπαν;

Κάτι σκέψεις που αδυνατεί να συλλάβει ο εγκέφαλος του Στίβεν Χόκινς. Σκέψεις που αν υλοποιηθούν (δεν γίνεται, αλλά να 'χαμε, να λέγαμε) καλύτερα να κλείσουν το μαγαζί και να φύγουν.

Υπογράψαν (ακούστε άνθρωποι) συμφωνητικό να μην πληρώσουν από εδώ και πέρα τους παίκτες! "Ερασιτεχνικό είναι το πρωτάθλημα, γιατί να πληρώσουν" είπαν. Γιατί υπογράψατε, αδέρφια, χωρίς να σας βάλει κάποιος το μαχαίρι στο λαιμό.

Συζήτησαν για πρωτάθλημα που θα παίζεται σε δύο ομίλους (Βορρά - Νότου), προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι τέτοιο πρωτάθλημα είναι υποβαθμισμένο και παγερά αδιάφορο για κάθε λογικό άνθρωπο.

Η κίνηση ματ: Του χρόνου θα πάρουν παίκτες χωρίς μάνατζερ.

Επειδή δεν βλέπω άλλον να πηγαίνει, αρχίζω δίαιτα και ξεκινάω προετοιμασία… 
http://www.basketblog.gr/pages/ViewContent.aspx?l=1&e=i&p=3&i=73018&t=1&c=15&w=0&m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...