Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

BASKET TIME ON AIR

                                                                  www.sport895.com

Στο σημερινό 2ωρό ταξίδι του Basket Time on Air που ξεκινά λίγο μετά τις οκτώ το απόγευμα…. Με προορισμό τον πορτοκαλί  πλανήτη που λέγεται “Basket”  στον Sport Fm Volou  89,5…. Σημερινός καλεσμένος τηλεφωνικά λίγο μετά τις οκτώ και μισή ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Έλληνας τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο και στις πρώτες δηλώσεις του σαν μέλος της ρωσικής ομάδας δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος:
"Είναι χαρά μου και τιμή μου να είμαι μέρος της ΤΣΣΚΑ. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο με τεράστια ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Καζλάουκας και τον πρόεδρο Βατούτιν, που με εμπιστεύτηκαν. Γνωρίζω τον κόουτς από το 2005 όταν δουλέψαμε μαζί στον Ολυμπιακό.

Λίγο μετά τις εννέα παρέα μου σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση από την Ιταλία (Ρώμη) ο Γιώργος Ζαμπέλης να μας μιλήσεις για τον 5ο συνεχόμενο τίτλο της Σιένα – το επίπεδο του Ιταλικού
 Μπάσκετ…..


Στις εννέα και μισή από www.basketblog.gr  ο δημοσιογράφος Γίωργος Κογκαλίδης….. για να συζητήσουμε το θέμα την  ανακοίνωση από τους  Αγγελόπουλους να γνωστοποιούν την παραίτησή τους και να καταγγέλουν πλέον το μπασκετικό κατεστημένο.
"Η ενασχόλησή μας με την ΚΑΕ Ολυμπιακός έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την αγάπη μας για την ομάδα μας και το μπάσκετ, χωρίς να προσδοκούμε οποιοδήποτε επιχειρηματικό, επικοινωνιακό ή άλλο όφελος.
Επίσης όλη την τρέχουσα επικαιρότητα σε Ελλάδα – Ευρώπη – Αμερική…


'Ενα 2ωρό με την πορτοκαλί θεά.... ( 20:00 με 22:00)

Χορηγοί εκπομπής basketblog( www.basketblog.gr) – house of hoops (www.houseofhoops.gr) – bc volos ( www.bcvolos.gr ) – And1 (www.and1.gr) -  Φούρνος Ιωαννίδης ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...