Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

BASKET TIME ON AIR

Σήμερα στις οκτώ το απόγευμα στην εκπομπή Basket Time καλεσμένος ο συνάδελφος coach Αντώνης Μάνος της Ακαδημίας εκμάθησης βασικών δεξιοτήτων   B c volos για να μιλήσει  για το «Μπάσκετ στις μικρές ηλικίες».

Μετά τις εννέα μαζί μου τηλεφωνικά ο Γιώργος Κογκαλίδης να μας πει όλα τα τελευταία νέα για το   2o BB PARTY 2011. Το basketblog.gr διοργανώνει το 2ο μπασκετικό πάρτι, που γίνεται τη Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 22:00 στο b.e.d Club Balux, με την υποστήριξη της Active Media και την αρωγή της Globalsports και αποσκοπεί στην ενίσχυση της ΟΣΕΚΚ!

Φέτος το πρόγραμμα θα ανοίξουν δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πρωταθλήματος. Για… χάρη μας, στα πλατό θα παίξουν ο πρωταθλητής Ευρώπης, Μάικ Μπατίστ, και ο κυπελλούχος Ελλάδας, Τζαμόντ Γκόρντον.

Το πρόγραμμα θα "απογειώσει" το νεανικό και εξαιρετικά πετυχημένο συγκρότημα VEGAS, που για περισσότερες από δύο ώρες θα μας κρατήσει μουσική συντροφιά.

Τον απόηχο των Εθνικών πρωταθλημάτων Γ – Β – Α2 Ελληνικών πρωταθλημάτων.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε την βόλτα μας στην Ευρώπη ( Ιταλία – Γαλλία – Τουρκία – Γερμανία – Ισπανία ) και την Αμερική ( ΝΒΑ) .

Ένα 2ωρό με την πορτοκαλί θεά μόνο στον sport fm volos 89,5 www.sport895.com.


 Χορηγοί εκπομπής το Basketblog – House of hoops – Bc Volos .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...